0

"Имаше доста объркани неща в днешния мач. Имаше две основни причини, заради които загубихме мача – загубихме почти всички единоборства. Оттам не можахме да се изявим индивидуално. Най-тежката причина бе, че по-добрият колектив в днешния мач бе Хебър. Те се бориха по-добре от нас и ги поздравявам, заслужено победиха“, заяви треньорът на Левски Николай Костов след фиаското.

„Много са причините за представянето ни, но за днешния мач са две. В предния мач печелехме единобоствата, защото оттам дойдоха възможностите да победим. Започнахме да играем активно след 60-ата минута, когато Хебър вече водеше в резултата. Чак тогава проявихме активност.  В добавеното време тръгнахме да отбелязваме гол. Докато Хебър в първата си ситуация -  вкара. Това е причината да загубим днешния мач“, констатира Николай Костов.

 „Как можем да подценяваме Хебър!? Те ни затрудниха максимално в първия мач в София. Играят приличен футбол. В този мач не бяхме достатъчно активни и мобилизирани в днешния мач. Показахме се като по-слабия колектив. Трябва да показваме колективна и агресивна игра. Точно сега не е моментът да си вземаме поуките. Те се правят като свърши шампионата. Трябва да направим анализ, за да видим къде изоставаме, къде можем да победим и да се подобрим", категоричен бе спецът.

"В един момент от първенството се представяхме добре, но в края показваме това, което не трябва да бъдем като отбор. Точно сега не мога да говоря за промени за следващия мач, защото предстоят анализи. Следващият мач е шампионатен, важността на тази среща е от различен характер“, завърши Костов.

Той намекна, че може да има кардинални решения: „Възможно е, но трябва да говорим с ръководството на клуба“.