0

О т ЦСКА уважиха един от най-активните „армейски“ фенклубове зад граница – CSKA SOFIA UK. Изпълнителният директор Стоян Орманджиев подари специална фланелка от името на клуба по повод 10-годишнината на организацията. Чисто символично на гърба на екипа беше изписан №10 и названието на клуба на привържениците на ЦСКА, живеещи във Великобритания. Подаръка с широка усмивка и признателност прие един от двигателите и съоснователи на CSKA UK – Атанас Литков заедно със своя малък син.

Самата фенорганизация е основана през 2013 г. и 10-ият й рожден ден бе през миналата година, но покрай еуфорията за последния мач на стадион „Българска армия“ през декември и голямото посещение на двубоя с Лудогорец тогава годишнината така и не бе отпразнувана подобаващо. Въпреки това от ЦСКА показаха внимание и благодариха на своите „британски“ запалянковци, които винаги са сред най-активните дарители за хореографиите на „Сектор Г“.

Подаръка на CSKA SOFIA UK в ръцете на Стоян Орманджиев

 Подаръка на CSKA SOFIA UK в ръцете на Стоян Орманджиев

Какво пожела Стоян Орманджиев на CSKA SOFIA UK и коя спортна звезда е рекламно лице на фенклуба четете в утрешния брой на „Мач Телеграф“!