0

Т върденията на швейцарското издание на „Кикер“, че Квадво Дуа вече е играч на АЕК, нямат нищо общо с истината. Вчера медиите в Гърция признаха, че „двуглавите орли“ са доста далеч от звездата на разградчани. „Няма оферта от 5 млн., а доколкото знаем българите искат далеч повече от 7 млн. евро, които се споменават там“, твърдят журналистите, които следят изкъсо ситуацията в АЕК. Според тях Матиас Алмейда харесва Дуа, но има и други варианти, с които да подсили атаката си. И те са далеч по-възможни цели от Квадво Дуа. 

От Разград бяха категорични за „Мач Телеграф“, че нямат никакво споразумение с АЕК. А не са и близо до такова. Лудогорец едва ли ще се раздели с играч като Квадво Дуа за 5 млн. евро, след като миналото лято плати за него близо 3 млн. 

Освен това запознати твърдят, че има и друг кандидат за Дуа, който е оправил далеч по-адекватно предложение. И е възможно скоро да има развитие в тази посока. На този етап от Лудогорец обаче искат да запазят тези разговори в тайна. 

Иначе в Турция и вчера продължиха да прехвърлят друг играч, който представи „орлите“ на европейското – Якуб Пьотрьовски, между местните клубове. Едни твърдят, че го чакат в Истанбул, а други, че скоро ще бъде част от Гьозтепе на Станимир Стоилов.

Още новини четете в днешния брой на "Мач Телеграф"

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX