0

Н емислимо е да продължава това. Мъри Стоилов няма да стои дълго, ако няма да се борим за титла. Така смята Петър Ганев, член на Надзорния съвет на Левски, който е цитиран в днешния брой на в. „Мач Телеграф“ във връзка със станалите публично достояние противоречия между шефовете, разклатили доверието в управлението.

„Дайте да намерим правилния модел с ясен хоризонт. Трябва да даем мандат на хората, които са в клуба. Време е да вземем титлата. Немислимо е да продължава това. Мъри Стоилов няма да стои дълго, ако няма да се борим за титла“, каза още Петър Ганев.

По думите му или властта ще бъде в клуба, или по някакъв начин пълно управление ще бъде поето от спонсора. „Силни фигури като Ивайло Ивков и Станимир Стоилов е спорно дали ще се съгласят с такъв модел на управление“, изрази съмненията си Ганев.

„Стана това, че станаха публични неща, които отдавна се усещат – някои различия, които така и не бяха изчистени. За момент бяха оставени на страна. Може би това е провал и на всички нас, че оставихме те да станат публични и да стигнат до всеки. Привържениците са раздвоени – къде е истината, какъв е пътят напред“, сподели Ганев.

Какъв е пътят пред Левски – вижте в цялото интервю с Петър Ганев в днешния „Мач Телеграф“.