0

Т реньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев говори след победата с 2:0 срещу ЦСКА и класирането за Лига на конференциите.

"Ако трябва да бъда честен, емоциите ми са смесени. Не искам да влизам в конкретика. Със сигурност видяхме колектива. Той е изключително важен за една съблекалня. Успяхме за кратко време да го направим - една сплав от млади и опитни футболисти", каза наставникът.

"В интерес на истината мачът беше доста динамичен, в едно добро темпо. Първият гол ни даде увереност. Вторият внесе нужното спокойствие в отбора. Имахме възможности за още голове. Този отбор с всеки един мач израства. Това ще е безценен опит за всеки един от тях", допълни Илиев.

"Определено това е награда, аз съм свидетел какви лишения и какъв труд полага целият ми щаб и отборът. Благодарен съм на Господ, трудът ни се отплати. Не мисля, че сега е моментът да говорим за някаква конкретна визия. Не е тайна, че искаме да даваме път на млади момчета. Така ще продължаваме и напред. Опитните играчи допринасят изключително много. Тук е моментът да благодаря на всички опитни футболисти", сподели още той.

"Болно ми е. Дори не знам какво да кажа", така Валентин Илиев коментира нахлуването на феновете на ЦСКА и баталните сцени на националния стадион.