0

"Не заслужавахме да загубим. Имахме достатъчно възможности да отбележим, но не успяхме да ги оползотворим. Ботев показа изключителна ефективност. Винаги напомням на отбора да играе с повече смелост и увереност, особено в наказателното поле на противника. Там трябва да поемем отговорност. Не е нормално, когато сме в позиция да нанесем удар, да връщаме топката към фланга. Трябва да сме по-решителни и ефективни", заяви треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев след загубата с 0:1 от Ботев Пловдив.

„За равния със Септември миналия кръг бях критичен към отбора за поведението ни, след като поведохме в резултата. Това беше урок за нас. Днес не мога да виня играчите, всички се раздадоха максимално, но трябва да сме по-смели и да поемаме повече отговорност", допълни Илиев.

"Не съм доволен от първото полувреме. По време на почивката говорихме, че ни липсва мотивация да спечелим мача. Липсваше енергия да търсим топката, да се движим. През второто полувреме нещата изглеждаха по различен начин. Радващо е, че в отбора има дисциплина”, пък коментира треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез.

„Важно е, че не допуснахме гол,  знаех, че ще имаме ситуация да отбележим, доволен съм от победата. Дали 1:0 или 5:0, победата си е победа", лаконичен бе босненският спец.