0

Г енералният спонсор на Левски Palms Bet връчи обещаната обща  премия от 100 000 лева на спортно-техническото ръководство и отбора за победата над ЦСКА-София на финала за Купата на България. Това стана на специален обяд в ресторант Сан Ремо в Гранд хотел “Милениум”, информира официалният сайт на "сините".

Собственикът на генералния спонсор Мило Борисов приветства клубното ръководство, футболистите и треньорския щаб, начело със Станимир Стоилов. 

"Щастлив съм, че съвместната работа между Левски и Palms Bet доведе до спечелването на Купата на България, което донесе много радост на синята общност. Ние се чувстваме част от успеха, който бе постигнат, и сме много щастливи, че спомогнахме това да се случи. Затова взехме решение да ви премираме, което доказва традиционно добрите ни отношения и фактът, че продължаваме да работим заедно за нови успехи на клуба".

Шефът изрази увереност, че „сините“ ще се представят достойно и в евротурнирите, като пожела „и по-големи успехи в предстоящия футболен сезон".

От страна на Левски главният акционер Наско Сираков призна, че „без Palms Bet бе много малка вероятността Левски още този сезон да спечели Купата на България”. 

По думите на Сираков „оттук нататък ще имаме още повече такива обеди и вечери”. “Вие виждате нашия устрем, а ние виждаме във вас средствата, които са ни необходими за развитието ни", каза Наско Сираков.