0

Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев смята, че до дузпата, която бе отсъдена за Славия след нарушение на сина му Теодор Иванов, „червените“ били по-добри: „До дузпата стояхме по-добре на терена и дори имахме инициативата. 

Дузпата ни стъписа, след като нашият вратар я спаси, имаше позитивен импулс, който продължи до червения картон, но след това не успяхме да противодействаме.

Теренът е еднакъв и за двата отбора. Грешката за червения картон не беше заради терена.  Трябваше да се адаптираме по-добре. 

Грешките са един опит за младите. Това е един вид развитие за тях. Естествено е развитието им да преминава и през негативни моменти, като този днес. 

Играчите трябва да се стремят да не допускат същите грешки в следващи ни мач. 

Виждам, че момчетата дават всичко от себе си. 

Дали се получава или не, това е друг въпрос.    

Хубавото е, че имаме достатъчно време да се подготвим за мача срещу Арда. 

Не мисля, че имаме с кой знае какво да се изненадаме”, изтъкна Вальо Илиев, чийто син Теодор Иванов направи фаула за дузпата на Славия.

Треньорът на „белите“ Златомир Загорчич не съжали, че неговите играчи не са вкарали още голове: „Спечелихме мача и съм доволен. Доволен съм от играта и можехме да вкараме още голове. Най-важното са трите точки.

Нормално е на такъв терен да има грешки. Не може да се получава всяко едно нещо, което искаме. Имаше агресия, успяхме да вкараме два гола. Това е най-важното. 

Излизаме във всеки един мач за победа. Не може да се получава постоянно, но вярвам на тези момчета. Те се раздават до последно на терена и по този начин можем да си взимаме точки. 

Ще гледаме да вземем три точки срещу Ботев Пловдив. Надявам се да се получи. Мислим си за следващия мач. Ако успеем да спечелим, ще бъде много добре."

Източник: БТА