0

Т реньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев вярва, че неговият отбор има сили да спечели цесекарския бараж за място в турнира Лига на конференциите утре от 20 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"По никакъв начин не различавам този мач от другите. Във всеки мач се стремим да гоним победата, това ще направим и утре. 

Уважавам мнението на всеки треньор, включително и на Стамен Белчев. Разликата между думи и дела е огромна. Нека видим на терена кой с кого ще се съобразява“, така коментира той изказването по-рано на колегата му от Хасково.

„Поведението на отборите ще бъде ключово. Не търся подводни камъни. Вярвам на отбора си. 

В България няма с какво да се изненадаме. Желанието за победа и колективът ще са водещи фактори в този двубой", коментира Валентин Илиев, който за пръв път стана  треньор на ЦСКА 1948 още през 2017 г. в аматьорските групи.

"Дадохме шанс на много млади футболисти и съумяхме да изградим страхотен колектив, водещото е, че сме непримирими и продължаваме да вярваме и да гоним целите си.

Това са мачове, които всеки футболист трябва да чака с нетърпение. В такива мачове трябва да изпитваш удоволствие и наслада, че имаш възможност да ги играеш. Независимо кой в каква форма, важно е кой ще покаже по-добра психика. 

Освен Умарбаев всички други са на разположение. Готови сме за всякакви варианти според развитието на мача", каза още Валентин Илиев.

Нападателят Радослав Кирилов, който отново бе привикан в националния отбор, се надява на победата утре.

"Подготвени сме по най-добрия начин за този мач и се надявам да спечелим утре. Този мач е бонус за нас и само може да изпитаме наслада. Имаме всички шансове да се поздравим с успех", коментира Кирилов.

Източник: БТА