0

С тарши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев не скри задоволството си от победата с 2:0 при гостуването на Локомотив Пловдив.

"Не мисля, че първото ни полувреме беше слабо, просто второто беше по-силно. През първата част имахме своите шансове, но не съумяхме да отбележим. През вторите 45 минути вдигнахме оборотите особено в офанзивен план и това донесе резултат, за което трябва да поздравим футболистите", коментира Илиев.

"Не бях недоволен от поведението на отбора и в мача с Левски в предишния кръг (2:4). Мисля, че и в този мач се представихме на добро ниво. Направихме грешки, анализирахме ги и днес не ги допуснахме. Работихме много чисто ментално, за да осъзнаем, че въпреки болезнената загуба ние нямахме поведение, от което да се срамуваме. Футболът е игра на грешки и във важните двубои трябва да ги свеждаме до минимум", допълни треньорът на ЦСКА 1948.

„Мисля, че до един момент мачът беше равностоен, но има един факт, който отчитам в много мачове - допускаме грешки, които се наказват от противника. Ние пък не използваме, когато съперникът греши. След първия гол имаше падане на тонусът и мотивацията. Един от слабите ни мачове. Допуснахме грешки повече от нормалното. Има неща, които трябва да коригираме", заяви пък треньорът на Локо Пловдив Любослав Пенев, който е поставен под напрежение заради слабата серия на възпитаниците си.

"Трябва да сглобим различните елементи. Трябва да сме по-уверени и по-сигурни. Въпросът е каква е причината. Предстои ни работа. В никакъв случай предишните мачове не трябва да влияят на футболистите. Трябва да направим необходимите анализи. Аз и играчите сме недоволни. Отчитаме пропуските, които правим и работим в тази посока", каза още той.