0

Б ерое остана в групата на изпадащите, след като бе шокиран у дома от Септември - 1:2. "Зелените" откриха в последната минута на първата част, когато Вини Трибуле се разписа след рикошет. Но вместо убедителна победа, под Аязмото станаха свидетели на крушение, което да струва скъпо.

В 55-а минута Септември направи показва атака, а Симеон Александров центрира към Димитър Костадинов. Резервата на столичани изравни с глава. Домакините реагираха и направиха два пропуска чрез Спас Георгиев и Вини Трибуле.

Така дойде 85-ата минута, когато Мартин Анчков копка топката майсторски и я тя попадна в друга резерва - Мартин Петков. Юношата на Левски не се колеба и я прати в мрежата - 1:2.

Пет минути след това гостите успяха да отнемат топката и да организират бърза атака, която бе завършена от Мартин Петков. Той прати топката в мрежата с удар от наказателното поле – 1:2.

Само три минути след това обаче Берое изравни. Спас Георгиев получи топката в наказателното поле и веднага отправи удар, който бе блокиран от Асен Георгиев на голлинията. Калоян Кръстев добави, за да прати топката в мрежата. След дълго разискване голът бе отменен от съдията Радослав Гидженов, след като ВАР се намеси. И резултатът се запази.

Оказаха се, че Кръстев е бил в засада преди попадението.