0

Ф утболистът на Черно море Васил Панайотов сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за срещата с Лудогорец в Разград. Той е на мнение, че и точката ще е успех за отбора му, но заяви че „моряците“ излизат за победа.

„Много се надявам да успеем да покажем една силна игра и да сме концентрирани на 100%. Трябва да използваме шансовете, които имаме и да се раздадем до краен предел. Мисля, че дори и една точка на техен терен ще вдъхне увереност и ще ни амбицира да работим повече занапред. Ние винаги излизаме да се надиграваме и да с целим към това да спечелим трите точки. Отиваме с нагласата за победа, но и на точка ще се зарадваме. Не мисля, че при тях можем да говорим за слаби страни. Те имат доста силни играчи в редиците си. Все пак са и шампиони 13 пъти поред. Очаква ни много здрава битка и се надявам да отговорим на тази битка подобаващо", коментира Панайотов.

"Срещу Крумовград не беше лесен успехът. Да, спечелихме с 3:0, но на терена не беше никак леко. Радващото е, че показахме разнообразна игра и спазихме треньорските указания. Много важни три точки за нас бяха тези. В отбора иначе всичко е наред. Колективът не е тайна за никого, че е на едно много високо ниво“, заяви той. „В Европа определено можехме да се представим и на по-добре. Явно трябва още да учим, за да стигнем по-далеч. Надявам се през този сезон да  успеем отново да спечелим място, което дава право да играем в Европа. Това мисля, че трябва да ни е основната цел. Трябва да покажем, че резултатите през миналия сезон не са случайни и ще направим всичко възможно дори да ги подобрим".

ПЕТЪР-ДЕЛЯН ИВАНОВ

Цялото му мнение четете в днешния брой на "Мач Телеграф"

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX