0

Л евски продължава да се движи в марш на скок и постигна 4-та поредна победа от началото на сезона и еднолично окупира върха в класирането в Първа лига.

Все по-вдъхновени и уверени, „сините“ отвяха с 3:0 бившия тим на настоящия си треньор Станислав Генчев – Крумовград, пред почти 12 000 фенове в лепкавата августовска вечер на „Герена“.

Головете вкараха двама от новопривлечените през лятото.

Дубъл в 10-ата минута и в 90-ата оформи дошлият именно от Крумовград Алекс Колев. Той вече има 3 попадения от началото на кампанията.

В 59-ата минута пък - 120 секунди след като традиционно влезе като резерва, новият любимец на публиката - роденият във френската столица Париж нападател от малийско-сенегалски произход Мустафа Сангаре, взриви трибуните с глава също с 3-тия си зрелищен гол с екипа на Левски. Последва уан мен шоу – той първо хвърли предпазната си маска във въздуха, а после и сам се хвърли при ултрасите в агитката.

В следващия кръг Крумовград, за който това бе 3-та поредна загуба, приема Берое, докато на Левски предстои крайно интригуващо гостуване на раздвоения между Шампионската лига и преследването на 14-а шампионска титла Лудогорец.