0

Р ъководството на ПФК Крумовград обяви, че прекратява сътрудничеството със старши треньора на тима Велислав Вуцов. Крумовградчани завършиха есенния дял на първенството във Втора лига на 2-о място с 30 точки, на 5 от лидера ЦСКА 1948 II, но реално са първи като претендент за влизане в елита.

"Бихме искали да съобщим на всички фенове на ФК Крумовград, че отборът и господин Велислав Вуцов официално се разделиха по взаимно съгласие. Тимът на Крумовград би искал да изкаже искрени благодарности за приноса към отбора на господин Вуцов. Ръководството му пожелава да е здрав и да има нови професионални успехи", се казва в официалната страница на крумовградчани.  

Велислав Вуцов е вторият треньор на тима от южното градче през тази есен. Той пое отбора на 4-и октомври, когато бяха на 1-о място в класирането. Преди това начело беше младият и перспективен гръцки специалист Акис Вавалис.

Но въпреки че са и без треньор, от Крумовград работят сериозно по подготовката за пролетта. За момента са уредени два зимни лагера. Първият ще бъде в Равда, а на 14-и януари най-вероятно тимът ще пътува за Турция за втората част от предсезонната работа.