0

„Чака ни работа. От това как ще я свършим , зависи как ще се представим през пролетта", обяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов на сбора на "белите". "Ние сме клуб, който не променя традициите си, работим заедно, стараем се да създаваме наши кадри. Да имаме отбор от български футболисти", продължи той.

"Радвам се, че треньорът не държи да взема чужденци със съмнителни качества. Работи с нашите млади играчи . Това, рано или късно, ще даде резултат. Да е жив и здрав, дупе да му е яко и да стяга редиците, защото го чака много работа“, заяви Стефанов.

Той потвърди "Мач Телеграф", че Ради Кирилов е бил пред завръщане на "Овча купел": „Разговарях няколко пъти с Цветомир Найденов. Имахме договорка Радослав Кирилов да се върне. Каза ми, че е продал няколко играчи и е решил той да бъде основен футболист в ЦСКА 1948. Той е тяхна собственост и те решават. Той искаше да се върне, ние също. Така обаче се развиха нещата с настоящия му отбор. Всичко може да се очаква. Всякакви неща се случват на този свят.

"Ако държавата погледне към всички клубове, както  и към Славия, добре. Ако не, разчитаме на себе си, борим се сами. Не се оплакваме, стягаме редиците. Ако всичко е ок, има феърплей в първенството, ако се решава с това, което може на терена, ние сме си говорили, колко точки Славия е минус от чужди прегрешения. Да, нямаше да сме в тройката, защото аз сбърках, направих грешката, която си поправихме. След идването на Загорчич имаше толкова ощетяване, че ти идва да скочиш от телевизионната кула. Случва се. Каквото за всички, това и за нас. Ще се постараем да постигнем максимума с това, с което разполагаме“, ядоса се Венци. 

"Надявам се на повече победи в първенството. Ще имаме хора на проби. Иначе момчетата, които имаме, показахме, че могат. Спечелихме точки в мачове, в които не се очакваше. Ще привлечем нови играчи, но не на всяка цена. Трябва да е много по-силен футболист от тези, които имаме“, допълни пък Златомир Загорчич.

„Работя с тези футболисти. Имам доверие в тях и те в мен. Истината е, че си имаме доверие в съблекалнята и вероятно от това отношение идва възхода“, допълни спецът.