0

Викове "Оставка" към треньора Нестор Ел Маестро се чуха откъм оределите редове на Сектор А на "Българска армия"  след равния 1:1 с Черно море. Самият Ел Маестро не скри разочарованието от пропуснатата победа срещу Черно море, второ поредно домакинско равенство в шампионата след 1:1 и със Славия.

"Разочароващо е всеки път, когато ЦСКА не печели, особено у дома. Бяхме близо до победата, имахме положения да вкараме втори гол и да победим. Можеше да играем по-добре от гледна точка на динамиката.

Доволен съм от първите 25 минути, но след това бяхме пасивни и на почивката говорихме по тази тема. През второто полувреме точно когато имахме ситуации за втори гол, ни изравниха.

Нямахме десет положения, а три-четири, но те бяха изключително чисти и трябваше да вкараме.

Не печелим второ поредно домакинство и това е голям проблем. Търсим грешките и се надявам резултатите да се подобрят. 

Всеки ден търся решения, футболът не е математика, наука как да спечелиш. Но ние търсим начини как да бъдем по-добри. 

Сега съм по-добър треньор, отколкото бях преди пет години. Знам, че резултатите не го показват, но със сигурност сега съм по-добър треньор", коментира Ел Маестро.

Колегата на Ел Маестро от Черно море Илиан Илиев смята равния за справедлив резултат. "С оглед на играта може и да заслужавахме повече от този мач, но и ЦСКА имаше две ситуации преди нашия гол, с които можеше да затвори мача.

Доволен съм от играта ни, но не съм доволен от непредизвиканите грешки - така ни вкараха гола, така станаха и разбърквания, от които можеше да ни вкарат втори гол.

Попадението на ЦСКА ни посъбуди, създадохме ситуации, но като цяло резултатът е справедлив.

В съблекалнята повечето момчета са недоволни от резултата, което показва израстване на самочувствието в нашия отбор.

Трудно ще задържим Матеус Машадо, има предложение за него и вероятно той ще напусне. Нямаме желание да го продаваме, но има интерес към него, подплатен финансово. Той знае, че си тръгва на повече от 90 процента, а днес излезе и изигра мача като професионалист, за което му благодарим", коментира Илиан Илиев.