0

Б ранителят на Черно море и национал на България Виктор Попов сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящата среща на „моряците“ със Славия в София. Той коментира и шансовете ни да спечелим групата в Лига на нациите, където играем с Люксембург, Беларус и Северна Ирландия. 

- Какви са ти очакванията за предстоящата среща на тима със Славия?

- Очаквам да стане един наистина хубав двубой. За нас всеки един мач е важен. Без значение дали играем срещу ЦСКА или Славия за нас най-важното е да вземем трите точки. През седмицата се готвихме доста сериозно. Бих казал, че сме готови за този мач.

- С какво най-вече трябва да сте внимателни в този двубой?

- Те са доста опасни на контраатака. В редиците на Славия има бързи футболисти, които могат да ни изненадат във всеки един момент. Иван Минчев определено се представя на едно добро ниво. Подава много добре дълги диагонални топки. Доста сме си поговорили за техният стил на игра. Изострили сме вниманието си и в защита, и в атака. За мен най-важно е това как ще влезем в мача. Доста от двубойте в България се решават, след като падне първото попадение в някоя от двете врати. Ако успеем да влезем в срещата, както трябва и вкараме един бърз гол, ще е страхотно за нас. Това ще е голяма стъпка към спечелването на трите точки.

Цялото интервю с Виктор Попов четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф"