0

Tреньорът на Янтра - Велислав Вуцов, похвали своите играчи след победата с 2:1 в гостуването на лидера Септември София пред камерата на DIEMA SPORT. Той подчерта, че още преди двубоя е казал, че отборът му идва в столицата да спечели.  Габровци вече са само на точка от третото място в класирането, което дава право на бараж.
 
"Казах, че идваме в София да бием, ама май никой не ми повярва. По-добър сме, дори и равенство нямаше да приема. Вече не помня кога паднахме за последно. 11 мача нямаме загуба. Още го нямаме самочувствието, но и то ще дойде с много работа. Поздравих играчите, радвам им се, защото се трудят и  напредват.
 
Чудовищно съдийство, вече ми е неудобно да говоря за тях. Вдигна ни 4 картона и сега ще имаме четирима наказани за следващия мач. Червен картон на Асен Георгиев още в 40-ата минута - не го дава. Натиснаха ни бутончето за следващия ни мач.

 Ако се преборим за нещо повече и ако не ме изгонят, кълна се, че тези момчета ще играят през следващия сезон в елита. Доволен съм много, имаме сериозен напредък за кратко време, а присъствието на фенове на Янтра тук в София го доказва", заяви Вуцов.  

"Ние бърборим и говорим, но сами правим глупости. Какво му пречи да свири като бял човек, да няма измислени картони. Почваме да се наказваме. Мач с ЦСКА 1948 съдията ни уби, всички го признаха. Наказаха го съдията и шест мача мен наказаха. Търсиха труп. Нито съм се бил, нито съм псувал. Каранга, чист българин, отиде онзи ден, псува си като хамалин – един мач. Къде се намираме? Каранга не е наш човек. Него може да го пази. Два пъти говорих с хората от комисията. Сега защо не са точни? Аз като говоря, утре ще има 1500 глупости, че рева. Ще говоря, няма да си седя вкъщи. Аз ще пазя моите футболисти, защото се трудят и заслужават. Може ли 94-та минута за малко да ни вкарат гол, да им вземе парите от джоба. Гарантирам ви, че най-малките заплати са в нашия отбор. Има някои неща, които са по-силни от мен. Казах си, че няма да говоря, ама не става“, каза наставникът на Янтра.