0

В или Вуцов вдигна кръвното на феновете на ЦСКА с изказване, в което обиди жестоко отбора. Той се надсмя и на клубовете, които миналия петък подкрепиха Бербатов за президент на БФС в коментар, публикуван в „Мач Телеграф“.

„Върховна тъпотия! Събраха се, пиха по едно кафе и решиха, че ще отстранят някой. Направиха си Изпълком… Всички професионални клубове с изключение на ЦСКА ги нямаше“, отбеляза Вили Вуцов пред Youtube канала на 8888.bg.

„Когато на трибуната се появи човек от Русокастро, аз викам - да не би да е дошъл на Фидел Кастро роднина някой? А то се оказа някакво село, там сигурно са се родили към 750 таланта за българския футбол…

Какво уважение, остави уважение, това е несериозно. Това е падението на футболния съюз. Нека Първа и Втора лига имат пълно представителство, а Трета лига, „А“ окръжна и минифутболът да си излъчат на 10 клуба по един представител. Не може тези хора да искат да управляват, без там да са били Левски, Ботев, Локомотив Пловдив, Берое, Черно море…“, продължи бившият треньор на Черно море, Марек, Левски, Славия и Ботев Пловдив, който отдели специално внимание на ЦСКА-София.

„Какви проблеми има ЦСКА? Ходят на конгрес и не знам какво си, вместо да си гледат мъртвия отбор. Те не могат да вземат точка. Единственият им шанс беше, че заваля сняг срещу Левски. Трябваше да е едно хубаво време, да си ги напердашиме и да си седнат на задника рано-рано“, отсече Вуцов и продължи: „От ЦСКА май са искали да оставят двама-трима от техните играчи в Коматево, но за общи работници. Единият да къса билетчетата на входа“.