0

П атрик-Габриел Галчев стана поредната жертва на вируса, който върлува на "Герена" през последните десетина дни. Юношата на Левски най-вероятно ще пропусне дербито с Лудогорец в неделя заради болестта. Младокът с тима преди мача.

Добрата новина за Костов е, че на терена, след като изкара вируса, се завърна Асен Митков, който пропусна заради това дербито със Славия. Преди това от настинката, която преминава за 3-4 дни, се оплакаха старши треньорът на Левски Николай Костов и халфът Илиян Стефанов - Нани. Още 4-5 човека от отбора, нито един от тях не е бразилец, имат по-леки симптоми и не са застрашени поне на този етап да отпаднат от дербито с Лудогорец. Лекарят на "сините" е потвърдил пред ръководството на клуба, че не става дума за COVID-19, а някакъв сезонен вирус е ударил клуба.

Иначе титулярите на Левски в дербито със Славия не тренираха в петък. Те получиха почивка от Николай Костов, докато съотборниците им, които останаха на пейката срещу "белите", направиха нормална тренировка.

Припомняме, че треньорът на Левски най-вероятно за последен път ще има дилема около петимата бразилци, от които трябва най-много четирима да влязат в групата за мача заради правилото за играчи извън ЕС. Очаква се сега Рикардиньо да отпадне от разширения състав, а Дарлан да бъде сред титулярите срещу Лудогорец. За дербито с ЦСКА се очаква Уелтън и Цунами да имат вече БГ паспорти и всички бразилци да са в групата за мача.

Още новини четете в днешния брой на Мач Телеграф

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX