0

Е дин от големите фенове на Левски Владимир Карамфилов – Въргала, коментира за вестник „Мач Телеграф“ кризата откъм резултати в Левски.

„Не знам, защо в десети мач подред не успяваме да победим. Не би трябвало да е така , нямам обяснение. Знам само, че Левски трябва да го има! Това, което зависи от мен, продължавам да го правя. Не мога да анализирам нито играта на футболистите, нито отношенията по етажите на клуба, нито ситуацията с дълговете. Представянето на Левски не е това, което трябва да бъде. То е против на всяка една логика.

Нормално е сега една част от феновете да си намери оправдание и да спре да идва на стадиона. Хората са объркани. А няма ли ги хората - няма да го има и Левски. Тук е много важно да се оцени и това, което прави единственият спонсор на отбора.

Много е важно, защото по едно време бе неглижирано. Отборът е длъжник на публиката, защото тук става дума за идея! Едната страна, феновете, винаги са до отбора, но играчите не показват това, което трябва. Не мога да проумея всичко, което се случва. Футболистите показват безхарактерност и незаинтересованост“, започна Въргала.

„Или има нещо в съблекалнята, което не знаем, или има друга причина, която не е адекватна. Дали има психологически проблем - не знам. Аз мога да говоря от това, което работя. Не е важно какви са ми отношенията режисьора и с директора и т.н. Изляза ли на сцената - трябва да дам всичко от себе си, за да получа признание. Независимо от заплащането, независимо от условията и всичко останало“, заяви той.