0

А ктьорът и голям фен на Левски Владислав Карамфилов – Въргала сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящата среща на „сините“ с ЦСКА. Той коментира филма за Георги Аспарухов, където участва. 

„Предстои един от най-емоционалните моменти в нашето първенство. Това е мачът на мачовете в България. Това е огромна отговорност за всички, които ще вземат участие в този двубой. Всяко пренавиване води до излишно напрежение. Но без тази емоция се обезсмисля тази среща. Ние, феновете, имаме нужда от това напрежение и тази емоция. Много са малко нещата, които могат да ни вдъхновят, заредят и изпълнят с надежда.

Тази събота ще бъде различна. Каквото и да си говорим, живеем с надеждата, че постоянно излизаме на правилен път и нещата ще се наредят. Много е трудно, защото това което се случва на терена зависи от онези, които са в канцелариите. А те считат себе си за най-важни и не създават условия, които да вдъхновят хората да развиват спорта и изкуството наречено футбол. Левски и ЦСКА през годините отстъпиха. Сега на 19-ти това не е просто футболен мач, а двубой, в който ние хората извън терена и тези долу на него, виждаме като битка на честта. Рицарски двубой! 

Какво още каза Влади Въргала четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф"