0

С лабите резултати нажежават все повече обстановката в ЦСКА и тя става взривоопасна.

Поредната искра бе подпалена след загубата с 0:3 от Лудогорец и най-вече от безличната игра. „За съжаление ето това недоразумение е треньор на ЦСКА. Назначен е от едни още по-големи недоразумения!“, написа тарторът на агитката Иван Велчев по адрес на Нестор Ел Маестро и ръководството.

Кюстендилеца изригна и предишния кръг при измъченото равенство 1:1 срещу Славия, а сега още преди последния съдийски сигнал в Разград констатира: „Неадекватен ЦСКА“.

Ел Маестро пък призна, че в отбора има големи проблеми. „Нещо се е случило между края на миналия сезон и началото на този. Това е въпрос на дълбок вътрешен анализ, няма прост отговор. Имам отговори, но не искам да ги споделя. Давам най-доброто от себе си и се надявам, че показвам качества, но имаме сериозни проблеми“, каза треньорът. Той изчетка и феновете, но на тях едва ли им харесва това, което показва ЦСКА. „Феновете са най-добрите, те са страхотни. Феновете винаги са страхотни, за съжаление ние трябва да печелим точки. Ако феновете играеха за точките, щяха да са шампиони всяка година. От моя гледна точка трябва да работим сега в автобуса и през цялата следваща седмица“, добави Ел Маетстро. Той каза още, че не е негова работа дали в отбора ще има нови попълнения.