0

М арин Петков може да играе по-сериозна роля днес в домакинството на Хебър. Двубоят е от 21,15 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Националът влезе в групата и за двата мача с Айнтрахт, но това бе повече за кураж и заслуги. Николай Костов бе наясно, че няма да може да го ползва в тези мачове, защото не е възстановен напълно от травмата, която получи при гостуването на Апоел Беер Шева. Очакваше се той да е напълно готов едва след паузата за националните отбори.  Със сигурност той няма да е готов да стартира от първата минута, но пък ще бъде опция като резерва. Треньорът на „сините“ Николай Костов със сигурност ще предприеме промени и до последно обмисля колко ще бъдат те.

Със сигурност Рикардиньо ще остане на пейката, а неговото място на върха на атаката ще заеме Роналдо. Рикардиньо е с разбита глава от двубоя с Айнтрахт, а освен това преди двубоите с германците изпитваше известни проблеми. 

Николай Костов и Любослав Пенев ще се изправят за пръв път един срещу друг. Досега те се разминаваха. Костов не успя да стигне до двубои с него нито като треньор на Левски, нито като такъв на Ботев Пд. Костов обаче ще трябва да спре добрата серия на колегата си. В момента Любослав Пенев има два поредни мача на „Герена“, в които не загуби нито веднъж. Първо хвърли една от най-големите бомби, след като удари „сините“ в дома им с Царско село – 1:0. След това пък им направи 0:0 с ЦСКА 1948.

Още разработки и новини четете в новия брой на Мач Телеграф

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX