0

И маше един филм с Морган Фрийман и Бен Афлек от началото на века - „Всички възможни страхове“, а този сезон в Първа лига гледаме филма на продуцента, режисьора и актьора Ивайло Чочев - „Всички възможни голове“.

Срещу Септември 30-годишният ненационал изнесе поредния си урок, като вкара два гола – единият бе виртуозно изпълнение на фаул в духа на най-доброто от Дейвид Бекъм или Пламен Гетов. През този сезон Чочев е отбелязал по всеки един възможен начин във футбола – с ляв крак, с десен крак, с глава, от дузпа и от фаул. Най-много от тях са с левачката – цели осем, пет са отбелязани с глава, четири са от дузпи, а по един от пряк свободен удар и с десен крак. Попаденията му са вече 19, а всички нападатели са далеч зад него на опашката, пише в днешния си брой вестник "Мач Телеграф".

Феноменален е и мачът на Чочев срещу Ботев Враца, когато ЦСКА 1948 спечели с 5:2. Тогава халфът бележи с ляв крак, с глава, от дузпа и вкарва единственото си попадение с десен крак в този шампионат. 

Иначе попаденията на дефанзивния халф до момента в елита са 42, на което могат да завидят и доста нападатели, като все пак голяма част от кариерата на футболиста мина в Италия, иначе попаденията му можеше да са доста повече. И въпреки че Чочев не е вкарвал още само с оная си работа, той продължава да бъде извън националния отбор, при положение, че избраниците на Кръстаич се издъниха тотално с Черно гора и Унгария.