0

Е дин от основните играчи на ЦСКА - Марселино Кареасо, е в Белград при прословутата лечителка Марияна, съобщи "Мач Телеграф" в броя си днес.

Причината е ясна – колумбиецът да се върне на терена възможно най-скоро. Той получи контузия в мача реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу Сепси (0:4), след което пропусна двубоя срещу Славия (1:1). Шансът обаче Кареасо да играе срещу Лудогорец в неделя са минимални.

Дългогодишна практика на ЦСКА е да праща контузени футболисти в сръбската столица при лечителката Марияна с цел по-бързото им възстановяване. До момента това определено е давало резултат.

Кареасо се утвърди като един от основните футболисти в състава на „червените“, а неговото отсъствие е допълнителен проблем за Нестор Ел Маестро преди сблъсъка срещу шампиона на България. Още повече, че и Амос Юга е под въпрос за Разград. След трансфера си на „Армията“ преди около година колумбиецът записа точно 30 мача във всички турнири – 25 в първенството, 3 в Европа и 2 в Европа. Той отбеляза 3 гола.

По време на реванша със Сепси, в който Кареасо получи червен картон, той се сдърпа със своя съотборник Дюкенс Назон,  като се намеси дори съдията на срещата да успокоява двамата футболисти.