0

Н а „Герена“ решиха да действат по схемата 1 към 2 вместо да останат 0:2. Това означава, че ще направят всичко възможно, за да задържат само един от играчите, чийто договори изтичат. След срещата с Хебър за Купата на България, която е днес от 14.30 часа, „сините“ ще извикат на разговор Жереми Петрис в отчаян опит да го задържат. На този етап това трудно ще се случи с Андриан Краев, пише днес в. "Мач Телеграф".

Халфът твърдо е отказал да приеме последното предложение, която му е било направено от ръководството. Така е дал ясен знак на шефовете, че ще търси друго развитие на кариерата си след Нова година. Така на „Герена“ вече търсят халф, с който да го заменят.

Не така обаче стоят нещата с Жереми Петрис. На този етап в Левски не искат да чуят за друг десен бек. Причината е, че Жереми показа с изявите си в последните мачове, че е като дялан камък за схемата, на която разчита Николай Костов. 

Както „Мач Телеграф“ вече писа, от решението на двамата до голяма степен зависи селекцията на тима. Едната въпросителна – отпада. Остава единствено да се разбере дали Краев ще си тръгне от „Герена“ с високо вдигната глава, след като се раздаде докрай в минутите, които ще получи от оставащите два мача преди паузата. Феновете му вдигнаха мерника, след като стана ясно, че интерес към него има от Лудогорец и може да напусне по схемата, която приложи Ноа Сонко-Сундберг. И в няколко срещи бе изпратен с обиди.