0

Л евски ще вземе извънредни мерки срещу провокации от определени фенове на първата тренировка за новия сезон, научи "Мач Телеграф". "Сините" шефове не очакват на "Герена" да има ексцесии, но все пак ще се застраховат с допълнителна охрана, защото в социалните мрежи и фенските форуми има множество коментари срещу назначението на новия треньор Николай Костов, който ще бъде представен именно днес.

Има и призиви за акция "Събличане", каквато преживя Ивайло Петев преди малко повече от 10 години. Припомняме, че тогава настоящият треньор на Лудогорец беше назначен в Левски, а шеф в клуба пак беше Наско Сираков, който към днешна дата е в обтегнати отношения с част от ултрасите на клуба, водени от тартора на Сектор Б - Любомир Костадинов - Любо Младежа.

Отделно от "Герена" обявиха, че на пресконференцията на Николай Костов ще бъда допускани единствено хора, които представят валидна журналистическа карта. През 2013 година съблякоха Ивайло Петев именно на представянето му, а след това той отказа да е треньор на тима.

Колко ще бъдат новите футболисти на "Герена" - вижте в днешния брой на "Мач Телеграф"