0

С ериозна чистка предстои в редиците на ЦСКА 1948 след края на есента, пише в днешния си брой в. "Мач Телеграф". „Червените“ за пореден път разочароваха с изявите си в дербито с Локомотив Сф, което завърши без победител – 2:2. Най-вече с изявите си в защита. Там почти всички играчи са загубили доверието на шефовете и не е изключено няколко от тях да получат покана за раздяла преди Коледа. Тимът избухна в домакинството на Лудогорец, но като цяло не върви добре. Същото важи и за формацията, която се състезава във Втора лига. Не е изключено дори там да има и нов треньор. Андрей Андреев също не успява да изпълни задачите, които бяха поставени от ръководството на отбора – да направи състав, който в бъдеще лесно да може да бъде ползван и в елита. Победата над Спортист Своге само отложи развръзката, която е очаквана от мнозина. Очаква се и там да има футболисти, които ще трябва да си търсят нови отбори след Нова година.
Както е известно, очаква се ЦСКА 1948 да се подсили поне с четирима чужденци. Най-вероятно ще става въпрос за бразилци. Именно с тази цел бяха привлечени Методи Томанов, както и Евертон Джилио Том. 
Иначе вчера ръководството пусна в продажба календарите за 2022 година, както и билетите за двубоя с Пирин, чиято цена е 10, 20 и 30 лева.