0

„Всички тези резултати са заслужени. Опитвахме се нещо да направим, но това са футболистите, с които разполагаме. Благодаря им. Надявам се срещу Левски да ги излъжем и да спечелим точки. Вярваме в това, което правим”, заяви треньорът на Славия Златомир Загорчич след 4-тото поражение от началото на сезона – 0:1 Лудогорец.

„Съперникът беше по-силен. Знаем с какви футболисти разполагат. А ние няма да сме в пълен състав скоро. Не знам кога контузените ще могат да играят отново. Трябва им и физическа подготовка”, допълни сърбинът.

„Тук съм и в следващия мач, не знам какво търсите. Нека да коментираме футбола", завърши Заги в отговор на въпроса дали се притеснява, че може да бъде сменен заради серията от 4 поредни срещи без победа.

"Труден мач, не влязохме така, както трябва. През второто полувреме повече контролирахме топката. Трябваше да търсим втори гол, за да няма напрежение в края”, коментира пък треньорът на Лудогорец Захари Сираков.

„Направихме няколко промени в състава. Трудно играем срещу Славия, но най-важно е, че момчетата вложиха максимума и постигнаха заслужена победа. Гледаме някои футболисти да играят по един-два мача и да правим ротации. Разполагаме с доста качествени играчи и ще дадем шанс на всички. Доволен съм от отбора. Момчетата се стараят и по време на тренировките. Това си личи в мачовете. В състава има настроение и това ни радва”, каза още той.

„Сега аз съм треньор. Ако има нов, ще го обявят от ръководството. Давам всичко, за да растем", финално отсече Сираков, който бе назначен за временен старши след раздялата с Георги Дерменджиев.