0

В ъздухът в София помага да сме успешни в столицата. Искаме да побеждаваме и така ще играем и за Купата. Това заяви след обрата до 2:1 срещу Левски на „Герена“ треньорът на Славия Златомир Загорчич.

„Надявам се да спечелим и класираме напред. Имаме си добър кондиционен треньор. Самите футболисти тренират много добре и това е начинът, по който трябва да се действа. Оттам идват и резултатите“, отбеляза още сърбинът.

„Имаше пълно себераздаване. Вкарахме два гола и успяхме да спечелим. Трябва да си вярваме, говорихме си и преди двубоя. Поздравявам футболистите.

Има моменти, които ни вкарват в колебание. След гола се притеснявахме, но след пропусната дузпа дойдоха попаденията на Виячки и Дост. Тук винаги се играе много трудно.

Завръщането на Галин Иванов събуди отбора. Това помага да нямаме никакви колебания. Играем за победа във всеки един мач. Така ще бъде и за купата. Надяваме се да печелим и да се класираме напред“, пожела си Загорчич.

Капитанът на „белите“ Галин Иванов посочи спасената дузпа като особено силен стимул за обрата. „Стана дерби. Дано всеки мач е така и да се вдига нивото на футбола. Стана страхотен мач“, обобщи той.

„Имахме късмет, а Левски изпуснаха дузпа и ние успяхме да обърнем. Това спасяване на Светльо Вуцов ни мотивира. 

Задържахме топката, успяхме да вкараме два гола, можеше и трети. Имахме и малко късмет. Футболистите на Славия са герои, а имаме и 32 точки. Надявам се така да продължаваме и да играем още по-добре."