0

Ш ефовете на Левски нямат и спокойна минута в последните дни, пише днес в. „Мач Телеграф“. Причината за това не е само организацията около пътуването до Франкфурт, но и купищата визитки на играчи, с които са заливани.

Пазарът у нас затваря на 8 септември, а доброто представяне на „сините“ в първата среща с Айнтрахт, активизира не само родните мениджъри, но и чужди. Вина затова и имат слуховете, които идват главно от форумите на феновете, че Николай Костов трябва да подсили отбора поне на три поста. Запознати обаче твърдят, че ситуацията на „Герена“ не е такава. Треньорът е обявил, че няма нищо против да бъде привлечен още един играч. Стига това да е класно крило. 

Мнозина предричаха и някаква тотална разпродажба, но както „Мач Телеграф“ вече писа, такава едва ли ще има. Просто липсват добрите оферти за звездите на отбора. 

Иначе Левски може да стане още по-апетитна дестинация за играчите, и то добрите такива, ако си осигури място в групите на Лигата на конференциите. „Сините“ от 13 години не са имали възможност, каквато им се отвори в момента.