0

О т ПФК Левски обявиха, че поредният привърженик на отбора е спечелил търга за фланелката на бразилския нападател Уелтон, който вкара два гола при класическата победа на "сините" над Пирин в Благоевград.

"Наддаването продължи до 16:00 часа днес, а неговата стъпка от 1800 лева остана най-високата сред предложените от участниците суми. ПФК Левски ще се свърже с победителя, за да бъдат уточнени всички детайли около завършването на търга и получаването на тениската. 

Благодарим на участвалите в наддаването и всички "сини" сърца, които се включват ежедневно в кампанията "Левски е вечен!". Единни в делата, с Левски в сърцата!", завършват от клуба.

От Левски обявиха също, че клубът ще раздаде безплатно билети за централния сектор "А" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" за семейства с деца. Привърженик на "сините" е закупил 50 билета за Блок 3 на Сектор "А" и ги е дал на клуба да ги разпредели, както намери за добре, съобщиха от "Герена".

"Едно голямо "синьо" сърце, което преди време закупи значителна бройка билети за двубой на любимия тим, направи нов жест към клуба. В официалния магазин на "Герена" са предоставени безвъзмездно 50 талона за Блок 3 на Сектор А, като волята на нашия привърженик е те да бъдат раздени по усмотрение на клуба.

Решихме да предоставим тези билети безплатно на семейства с деца, които искат да посетят двубоя. Всяко семейство ще може да вземе до четири билета (за двама възрастни и до две деца), като за целта трябва да дойдат в официалния магазин на клуба в Сектор "А" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", написаха от Левски. 

Билетите се предоставят само на пълнолетни лица, уточниха от клуба. Работното време на магазина е от 10:00 до 19:14 часа.