0

В ърлият фен на ЦСКА Здравко Желязков от дует Ритон сподели мнението си пред „Мач Телеграф“ за загубата на „червените“ от Сепси в София с 2:0 и последвалата раздяла с треньора Саша Илич.

„Безобразна игра! Сега сменят Саша Илич... С какво е виновен той? Сърбинът ли носи вината, че Стойчо Стоилов прави селекцията в ЦСКА?! Такъв слаб отбор не съм виждал! Откъде ги докараха тези футболисти не ми е ясно... Бездарници! Този Линдсет директно да се разкарва! Турицов да ходи в някой селски отбор. Те не могат три паса да направят читави. Не могат един футболист да излъжат срещу себе си. Някакви анонимници ни направиха смешни на „Армията“. Та тези играчи не могат да си подадат две топки. Този, който е правил селекцията в ЦСКА, да ходи да се застреля, а не да сменят треньора. Ако ще и Моуриньо да доведат, и той няма да се оправи. Нищо няма да стане с тези играчи. Това е срам! Това не е ЦСКА! Пред тази публика да играят по този начин е резил! Аз подозирам, че скоро част от тези фенове ще започнат да поддържат Числото. Те играят страхотен футбол. Мено Кох също нищо не показва. Все едно някоя камила ходи!

Безобразен отбор. Единствено мога да отлича Тобиас Хайнц, който е класен футболист. Той се мъчи да направи нещо, но всички останали не са достойни да играят за ЦСКА. Стойчо Стоилов трябва да бъде отстранен като скаут или човек, който отговаря за селекция. Колкото и да поддържам Гриша Ганчев, не мога да кажа, че този отбор ми харесва. Едва ли се харесва на някой истински фен на „армейците“! На „Армията“ ни победи шестия в румънското първенство. Това е ужас!“, започна Желязков, който обясни, че сега трябва да си купува нов телевизор, защото е счупил предишния си, гледайки загубата от Сепси.

„Показаха една безидейна игра. Не показаха никаква ангажираност към емблемата! На Линдсет от 10 паса - 11 са му грешни! Да не говорим за тази глупост, която направи Бусато. Мина ми в един момент през ума, че играе тото. Крайно съм разочарован! Все съм мислел, че сме били на дъното, ама се оказа, че може да е още по-дълбоко. Как ще обърнем този резултат? С кой играч ще стане това? С тези самодейци ли? Ние без Матай сме трагични в защита. А този Шагоян, арменски тарикат, да го пратят при Маги Халваджиян да мие пода!

За какво още изригна Здравко от Ритон, четете в днешния брой на Мач Телеграф

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX