0

Г олемият фен на ЦСКА Здравко Желязков от легендарния дует Ритон сподели пред в. „Мач Телеграф“ коментара си за равенството на „червените“ със Славия 1:1 в петък и предстоящата битка за Купата с "белите". Той коментира и разкритията, които направи тарторът на Сектор Г Иван Кюстендилеца.

„Не мога да бъда доволен от изминалото дерби със Славия, защото ни отмениха чист гол. А тия ръгачи играха отново с финансов стимул. Като всички останали, които играят срещу нас. Посредствени футболисти играят на предела на силите си и на границата на грубостта. Това не беше футбол. Вкараха един случаен гол заради наша грешка и изравниха резултата.

На нас ни отмениха чисто попадение. Не може така! Славия е посредствен отбор, който има 20 фена. Това е истината. И 1000 годишен клуб да са, фактите са такива. Инжекциите знаем откъде идват в тези посредствени отбори. Те, за да изкарат някой лев играят на предела на силите си. Какво има да го коментираме. В цялата ни държава положението е такова. Няма да станем шампиони отново. Няма никой да ни допусне“, заяви той.

„Ако отново ни отменят няколко гола, как да вземем мача за Купата със Славия?! Или сега може да има компенсация.

Какво още каза Здравко от Ритон - четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"