0

Т реньорът на Славия Златомир Загорчич разкри пред „Мач Телеграф“, че е имало среща между него и ръководството на клуба след загубата от Септември Сф през уикенда с 3:2. “С ръководството на Славия имахме разговори след загубата от Септември Сф. Говорихме и мога да кажа, че всичко е наред. Продължаваме да работим и гледаме напред“, обяви той.
Загорчич сподели и очакванията си за предстоящата среща с Лудогорец днес и посочи какво ще бъде ключово, за да се вземе поне точката в този мач. „Надявам се момчетата да покажат реакция след поражението от Септември Сф през уикенда". 

"Имаме трима основни играчи, които са в лазарета. Това са много важни футболисти, но няма да се предаваме и ще излезем, за да покажем най-доброто от себе си. Ще се опитаме по всякакъв начин да спрем най-силния отбор от години в България. Надяваме се да успеем да ги излъжем и да вземем точки от този мач. И в този мач Йеленкович, Нгуен До и Влади Николов няма да играят. Запознати сме с играта на Лудогорец. Те имат много качествени играчи в редиците си. Искам момчетата да се хвърлят и да се раздадат от първата до последната минута".

ПЕТЪР-ДЕЛЯН ИВАНОВ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX