0

Т одор Батков-младши отново взе страната на Наско. Синът на бившия собственик на "сините" скочи на Националния клуб на привържениците на Левски, "София-Запад" , Тръст "Синя България", Станимир Стоилов и Ивко Ивков.

Освен това от отправи няколко въпроса към Мъри от страницата си във Фейсбук, но по-късно изтри поста си. Ето и част от въпросите му:

1. Кой има има заложени 3 процента личен бонус от всеки изходящ трансфер?; 2. Кой взе лична премия от 100 000 лева за спечелената купа?; 3. При продажба на Кордоба дължи ли клуба 25 процента комисионна от сумата на други субекти?; 4. Колко юноши на клуба се развиха и интегрираха в първия отбор, както шумно се обещаваше?; 6. Кой спря връщането на Гонзо като спортен директор?; 8. Кой има клауза в договора, според която при освобождаване по вина на клуба клубът му дължи заплатите до края на договора?", пише Батков.

Така Батков си навлече гнева на един от тарторите в Сектор Б - Любомир Костадинов. "Маминият син на бащата на Казанската афера е активиран да громи Стоилов, Ивков и организациите на привържениците на Левски. По стар агентурен обичай това се прави с постоянно повтаряне на неистини и добре звучене клишета", атакува Младежа на свой ред от Фейсбук.