0

Д жейдън Санчо е готов да напусне Манчестър Юнайтед през януарския трансферен прозорец, ако остане в клуба до Нова година.

Това разкри близкият до клуба журналист от Manchester Evening News Самуел Лъкхърст. Английският национал беше изгонен от мениджъра на „червените дяволи“ Ерик тен Хаг и бе оставане да тренира индивидуално. Санчо обвини нидерландския специалист, че е излъгал за отсъствието му от отбора при загуата с 1:3 от във Висшата лига преди две седмици.

Въпреки че крилото премахна изявлението, което публикува в Twitter, той не се извини публично. Сега източници, близки до футболиста, вярват, че може да е в негов интерес да се премести в друг клуб през януарския трансферен прозорец.

Тен Хаг от своя страна е взел окончателно решението да се раздели със Санчо, който ще остане извън първия отбор до края на календарната година, съобщава Лъкхърст. Това означава, че Юнайтед със сигурност ще продаде играча, освен ако той не се извини публично на своя мениджър.

Припомняме, че преди две години английският гранд купи Джейдън Санчо за 85 млн. евро от Борусия Дортмунд. Играчът обаче така и не оправда огромната сума, която бе платена за него.