0

А йнтрахт Франкфурт проявява интерес към централния защитник на Левски Хосе Кордоба съобщава в днешния си брой „Мач Телеграф“, цитирайки Матео Морето. Испанският журналист от „Relevo“ има над 250 000 последователи в социалната мрежа Х (б.р. – известна повече като Twitter). 

През лятото двата тима се срещнаха в плейофната фаза за влизане в груповата фаза на Лигата на конференциите, като Айнтрахт продължи с общ резултат 3:1. Хосе Кордоба изигра два пълни мача срещу германците, като в първия, завършил наравно 1:1 в София, даде асистенция за изумителния гол на Асими Фадига.

Хосе Кордоба е един от двамата най-конвертируеми футболисти на Левски, заедно с бразилеца Уелтън. 

Той бе пред трансфер още миналата зима, когато няколко клуба предлагаха сериозни суми за него и Андриан Краев. Тогава обаче ръководството отказа да ги продаде под предлог, че отборът ще бъде много отслабен. 

Но сега финансовата ситуация налага неизбежно продажба на някоя от звездите на „сините“. На пресконференцията на шефовете в сряда изпълнителният директор Даниел Боримиров заяви в прав текст, че клубът е зависим от изходящите трансфери, тъй като разполага с ограничен бюджет.

Каква сума очаква Левски за Хосе Кордоба – подробностите в днешния „Мач Телеграф“