0

Ж ивея в свят на болка, изстена в ефир за talkSPORT английският ас на Манчестър Сити Джак Грийлиш, който празнува 4 дни и 3 нощи без сън и почивка требъла на „гражданите“ след триумфа в Истанбул.

Той бе обявен за абсолютен шампион и №1 не в мача, за който сам призна, че е бил слаб, а в алкохолната оргия, последвала победата над Интер.

През тези 4 дни на запои Грийлиш беше видян в нощния клуб Pachá в Ибиса и на градското шествие с трофеите на открит автобус в Манчестър.

Не се знае в какво състояние ще бъде и дали ще играе в предстоящото гостуване  на Англия в Малта, в селекцията са още съотборниците му от Сити Джон Стоунс, Фил Фоудън, Кайл Уокър и Калвин Филипс.

Бившият футболист, сега коментатор, Джими Булард изтръгна това признание от Джак в ефир. „Изпратих на Грийлиш съобщение, което казваше: „Джак, ще говоря в talkSPORT. Обичам те! Как са вашите три трофея?", разказа Булард на живо по радиото.

„И той отговори: „Уау, аз съм в свят на болка!” Каква легенда... гениален. Обичам момчето, мисля, че е невероятен за английския футбол“, добави Булард.

Той призова публиката да прояви разбиране към  звездата на Манчестър Сити: „Надявам се хората да не вдигат Джак Грийлиш на пиедестал и след това да му отрежат краката. Нека Джак да си бъде Джак. Нека празнува, когато и както иска да празнува“, настоя той.