0

М одел и телевизионна водеща разкри, че днес нямаше да има приказка за Джорджина, ако бе по-нахакана с Кристиано Роналдо. Алисън Екмън разкри за флирта си с него пред „Telecinco“. 

„Той ме покани в дома си, за да прекараме една нощ заедно, но аз отказах. Можех да съм на мястото на Джорджина“, не крие блондинката. 

„Бях премиерата на Кристиано Роналдо за новия му парфюм. На партито започнахме да говорим и той ме покани в къщата си. Казах му - не, защото ще трябва да работя на следващия ден. Знаех какво ще се случи, ако отида при него“, каза Екман.


„Мой приятел, който ме придружаваше, ми каза: „Али, не можеш да кажеш „не“, моля те“. Звъннах на Роналдо и искам само да ми осигури шофьор, който да ме прибере, когато поискам.

Озовахме се в къщата му и изпихме няколко чаши шампанско. След това, около 3 сутринта, му казах, че искам да се прибера и той ме изпрати с шофьора си. Пред къщата той поиска номера ми и си писахме един месец, но нищо особено: "Здравей, как си? Какво правиш? Работя. В къщи съм. Такива неща. И скоро спря."

В същото време Оливър Кан призна, че привличането на Роналдо е сериозно обсъждано от шефовете на Байерн, от които е част. В Мюнхен обаче преценили, че този трансфер не си заслужава. "Моите уважение към него, но имаме политика, която следваме", обяви той пред "Билд".

В Германия обаче смятат, че баварците просто се стискат за заплата му - 30 млн. евро на година.