0

Р ешението за изгонването на Лукаку бе най-лесното за съдията, обяви една от звездите на Ювентус Данило. Първият полуфинал за Купата на Италия между Старата госпожа и Интер бе белязан от 3 червени картона и безлично, според медиите, равенство - 1:1. Белгиецът се разписа от дузпа в добавеното време, а гол на Куадрадо бе отменен заради засада. Ромелу обаче бе натирен веднага след попадението си. 

"Той направи жест към нас и нашите фенове да мълчим. Нормално е да бъде наказан", коментира Данило пред "Mediaset". "Има съперничество между двата отбора, но е ясно, че трябва да има и уважение. То трябва да бъде над всичко в тези мачове. Не можем да си позволим да хабим енергия за простотии, трябва да се концентрираме върху играта ни и това, което не се получи в нея. Има още 90 минути до финала. Но на всички трябва да им стане ясно, че трябва да се уважаваме", продължи той. 

След това пък бяха изгонени Ханданович и Куадрадо, които се сбиха на терена след последния съдийски сигнал. В същото време социалните мрежи прегряха от клипове, на които фенове на Юве подскачат като маймуни при изпълнението на Лукаку и именно с това са предизвикали реакцията му.