0

Е дин от най-опитните играчи на Сепси Аднан Аганович говори пред румънското издание Gsp.ro за очакванията си от предстоящия мач с ЦСКА. Двата тима се изправят един срещу друг в предварителните кръгове на Лигата на конференции, а хърватският халф призна, че и двата сблъсъка ще бъдат тежки, но вярва в победата на своя отбор. Той отличи публиката на „червените“, като я определи за „гръмогласна“, пише днес в. "Мач Телеграф". 

„Ще бъде труден мач, защото те са доста добър отбор. Загубиха титлата от Лудогорец в последните кръгове на шампионата, така че ще бъде наистина много трудно. Добре е, че ще играем първия мач там, защото така ще имаме нашите шансове у дома. Надявам се, че ще изиграем добър мач в България. Важно е да не губим първия двубой“, заяви Аганович.

„Да, Лудогорец загуби от Балкани, но ние не трябва да се уповаваме на този резултат. Сигурен съм, че ще ни очаква труден мач, защото тяхната публика в София е по-гръмогласна. Все пак ЦСКА си е ЦСКА и никога няма да е лесно. Изглежда искат нещо през този сезон. Когато има много инвестиции, отборът не винаги е толкова сплотен и ние можем да имам предимство от това. Надявам се да имаме добър ден и да се приберем с победа. Важно е да бъдеш компактен и в двата мача и да бъдеш отбор, който трудно може да се пречупи. Трябва да сме компактни и да постигнем добър резултат“, добави Аганович.