0

С ерж Гнабри е една от големите звезди на Байерн Мюнхен, силно привързан и към модата, с редовни посещения на ревюта на големи дизайнери, поради което германската преса го нарича „Гучи-Гнабри“.

Хобито му предизвика силно недоволство у треньора Юлиан Нагелсман след равния 1:1 с РБ Лайпциг, който остави баварците на 5 т. пред преследвачите си Айнтрахт, Унион и Фрайбург.

В петък Гнабри асистира за гола на Чупо-Мотинг в Лайпциг, но домакините изравниха. 

Нападателят реши да разнообрази уикенда и отскочи до Париж, където се снима на няколко модни събития, а кадрите бяха споделени в социалните медии.

Нагелсман изръмжа: „Мисля, че един играч може да прави каквото си поиска в свободното си време. Като цяло, като нормален работодател, не можете да кажете на вашия служител да отиде на църква в неделя в 10:00, да обядва в 12:00 и да подремне в 14:00. Важно е всеки да може да организира свободното си време така, че да е доволен”, започна благо треньорът, но рязко смени тона:

„Като треньор трябваше да дам обяснение за някои почивни дни пред моите шефове - защо неделята беше свободна, защо не тренирахме след равенство 1:1? И обяснението става излишно, когато социалните медии са пълни с различни фотосесии“...