0

З ащитникът на Манчестър Сити Жоао Кансело беше бит в собствения си дом от 4-членна банда крадци. За това футболистът разказа в своя Instagram.

Португалецът обясни, че четирима неизвестни са изнесли всичките му бижута от къщата. Португалският национал е бил със семейството си, когато е извършена кражбата. Защитникът, който опитал да защити своите, публикува снимка, на която се виждат следите от побоя по лицето му.

„Не знам как можеш да бъдеш толкова злобен. За съжаление днес бях нападнат от четирима страхливци, които ме нараниха и се опитаха да наранят семейството ми. Най-важното нещо за мен е семейството ми и за щастие всички са добре. След толкова много препятствия в живота ми, това е просто още едно, което трябва да преодолея. Твърд и силен както винаги“, написа Кансело.



През този сезон в английската Висша лига португалският защитник изигра 19 мача, в които успя да отбележи един гол. Според портала Transfermarkt пазарната стойност на Канселу е 60 милиона евро.

От клуба подкрепиха своя играч. „Ние сме шокирани и ужасени, че Жоао Кансело и семейството му бяха подложени на кражба с взлом в дома си тази вечер, по време на която Жоао също беше нападнат. Той и семейството му са подкрепени от клуба и той помага на полицията с техните разследвания по този много сериозен въпрос."

Кансело се присъедини към Сити от Ювентус през август 2019 г. и има точно 100 мача за клуба, отбелязвайки седем гола.

27-годишният краен защитник е смятан за един от най-добрите играчи за отбора на Пеп Гуардиола във Висшата лига този сезон.

През този сезон в английската Висша лига португалският защитник изигра 19 мача, в които успя да отбележи един гол. Според портала Transfermarkt пазарната стойност на Кансело е 60 милиона евро.