0

С тарши треньорът на Фенербахче Исмаил Картал изрази съжаление, че резултатът срещу Лудогорец не е бил 3:0 или 4:0, вместо само 3:1 за неговите момчета, много от които резерви.

"Всъщност не дадохме на противника много положения“, изтъкна Картал. „Дадохме им такива поради нашите индивидуални грешки. Голът, който допуснахме, беше гол от лош късмет. Беше гол, който си вкарахме сами. Ако не беше този гол, това беше мач, който лесно щяхме да спечелим с 3:0, 4:0.

В този мач пуснах играчите, които трябваше да играят малко повече, тъй като не им  стигат минутите. В крайна сметка успяхме да спечелим и взехме 3 точки. Искаме да бъдем лидер в тази група", продължи турският треньор.

„Извадихме някои от нашите играчи от мача, мислейки относно мача през уикенда (гостуване на Пендикспор), опитвам се да използвам играчите балансирано.

Можехме да сме по-добри тази вечер, но имаме още един мач 3 дни по-късно, през уикенда. И трябва да сме внимателни. На 4-и ноември играем дерби с Трабзонспор, след което отиваме в България", завърши треньорът на "фенерите".

Източник: БТА