0

Ч елси не картотекира нападателя Пиер-Емерик Обамеянг за мачовете от преките елиминации на Шампионската лига, където съперник на осминафинала е един от бившите клубове на прочулия се и с маски на Батман, Спайдърмен и Черната пантера габонец.

Клубът от Западен Лондон беше много активен на трансферния пазар, като привлече цели осем нови попълнения, но има право да запише само трима от тях, въпреки напускането на Жоржиньо в посока Арсенал.

Двата най-скъпи трансфера - Енцо Фернандес и Михайло Мудрик, получиха право да играят в турнира, а третият избран бе Жоао Феликс, който дойде под наем от Атлетико Мадрид.

Челси записа в листата и халфа Н'Голо Канте, който се възстановява от контузия и не е играл от средата август, но не и новото попълнение Беноа Бадиашил, който дойде от Монако за 38 милиона евро.

Английският тим ще играе срещу един от бившите отбори на Обамеянг - Борусия Дортмунд, в осминафиналите на Шампионската лига, като първият мач между двата тима е в Германия на 15 февруари, а реваншът е на 7 март в Лондон, отбелязва БТА.