0

Н ов и доста сериозен играч влиза в битката за Хосе Кордоба. Това е един от най-големите и богати отбори в Турция – Бешикташ, пише днес в. „Мач Телеграф“.

„Черните орли“ в момента дишат прахта на основните си конкуренти – Галатасарай и Фенербахче. Затова новият треньор на тима Ръза Чалъмбай е получил пълна свобода за предстоящите трансфери. Преди седмица стана ясно, че той е хвърлил око на Бърнард Текпетей от Лудогорец. 

Самият треньор обаче призна, че има двама играчи от България, които са предизвикали интереса му. Вторият бил Хосе Кордоба, който впечатлява, както с качества, така и с годините си – 22! 

„Намерихме двама добри играчи в България. Гледаме ги и оценяваме. Ще видим какво ще се получи“, обяви спецът в телевизионна изява. 

Медиите пък са категорични, че целите му не са тайна за никой. Двамата футболисти били набелязани от дясната ръка на Чалъмбай – Бюлент Албайрак. „Той е специалист да намери играчи, които не са известни на никой, но пък могат да се адаптират веднага и да блеснат“, коментира вестник „Фотоспорт“. За Бешикташ парите не са проблем и тимът може да си позволи както Текпетей, така и Кордоба. Иначе у нас се заговори, че интерес към Хосе има и от Франция.