0

Л евски потегли с чартърен полет към Израел, където ще се изправи срещу местния Апоел (Беер Шева) в мач от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите.

Двата тима ще се изправят един срещу друг в четвъртък от 20:30 часа.

Наско Сираков и Даниел Боримиров водят делегацията, а гост е легендата Емил Велев. Членът на Надзорния съвет Антон Краус също пътува с отбора.

Както се и очакваше, "сините" отпътуваха за Тел Авив без двама важни играчи в лицето на Жереми Петрис и Кристиан Димитров. Двамата са с контузии, които не им позволяват да играят във въпросната среща.

Централният защитник изигра изключително силен мач за Левски в Скопие, като дори беше избран за играч на мача. Той обаче получи контузия във въпросния двубой.

Надеждите са Димитров да бъде на разположение на наставника Николай Костов за реванша с Апоел (Беер Шева) в София след седмица.

Жереми Петрис пък получи травма още във втората минута на мача с Локомотив (Пловдив). Разтежение извади защитника от двубоя, като мястото му бе заето от Патрик-Габриел Галчев.

Всички останали играчи са на разположение на треньора на "сините". От лагера на Левски отказаха да говорят пред представителите на медиите, които изпратиха отбора на летище "София".