0

Н адеждите на Интер Маями за място в плейофите в МЛС намаляха, след като без контузения Лионел Меси те завършиха наравно 1:1 у дома с ФК Ню Йорк Сити. Меси, който пропусна загубата на финала за Откритата купа на САЩ в Хюстън в сряда и ремито в лигата в Орландо миналата седмица, отново липсваше заради контузия, която го притеснява от средата на септември.

Без аржентинеца и бившия му съотборник в Барселона Жорди Алба, който е с травма на подколянното сухожилие, Маями изглеждаше лишен от идеи. След безидейна игра Ню Йорк нанесе своя удар в 77-ата минута с прекрасен индивидуален гол на Сантяго Родригес.

Уругваецът свали дълга топка от Тайвон Грей и се справи със защитниците на Маями, преди да вкара в близката греда на Дрейк Календер. Маями не успя да отправи удар към вратата през всичките 90 минути, но в петата минута на продължението защитникът Томас Авилес се извиси, за да засече с глава центриране от корнер на Робърт Тейлър.

Маями е на 13-о място, на четири точки зад деветия Монреал, който заема последното място в плейофите, но с мач повече от канадския отбор.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX